Automobilist rijdt door na aanrijding met boom in Heemstede

 

Heemstede – De bestuurder van een auto is maandagavond na een botsing tegen een boom doorgereden. Het ongeval vond rond kwart voor zeven plaats op de Lanckhorstlaan, ter hoogte van de Paulus Buyslaan. De automobilist besloot echter om na de klap tegen de boom door te rijden. De auto moet daarbij veel schade hebben opgelopen.

Politieagenten hebben in de omgeving uitgekeken naar de auto, maar hebben deze voor zo ver bekend nog niet aangetroffen. Met een bezem hebben agenten het wegdek weer vrij gemaakt van het glas en andere troep dat op het wegdek was komen te liggen.

Het enige wat de automobilist had achtergelaten, was een wieldop. Deze is door de agenten meegenomen. Mensen die getuige zijn geweest en/of een auto met schade zien staan die mogelijk met deze aanrijding te maken kan hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.