Gewonde bij kop-staartbotsing op N200 bij Halfweg

 

Halfweg – Op de N200 bij Halfweg heeft woensdag aan het einde van de middag een kop-staartbotsing plaats gevonden. Om even over vijf uur botste bij de kruising met de Osdorperweg twee auto’s tegen elkaar aan. Ambulance, brandweer en politie rukte uit om hulp te verlenen.

Een van de inzittenden had door de klap last van haar rug en nek. Zij is met behulp van de brandweer en ambulance voorzichtig uit de auto gehaald. Na een controle in de ambulance is zij voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis. De andere inzittenden kwamen er met de schrik van af.

Door het ongeval ontstond er op de N200 een flinke file vanuit Zwanenburg richting Halfweg. Om de overlast te beperken zijn beide voertuigen in de berm gezet, en zullen later door een bergingsbedrijf worden weggesleept.