Meisje op fiets aangereden door auto tijdens afhandeling ongeval Randweg Haarlem

 

Haarlem – Een meisje op een fiets is zondagmiddag aangereden door een auto. Het ongeval vond rond half vijf plaats op de kruising van de Westelijk Randweg en de Pijlslaan, waar eerder op de middag een ander ongeval had plaats gevonden. Vermoedelijk werd een van de twee afgeleidt door de afhandeling van daarvan, met een aanrijding als gevolg.

Politieagenten die nog op de kruising stonden schoten het meisje direct te hulp. Een ambulance werd opgeroepen om het meisje verder te onderzoeken. Ambulancebroeders hebben het meisje nagekeken, maar zij hield er gelukkig geen verwondingen aan over.

Zij is door de ambulance thuis afgezet. Politieagenten hebben even later de fiets van het meisje ook naar haar huis gebracht.