Overval op Kruidvat aan de Dennenlaan in Zwanenburg

 

Zwanenburg – Een man heeft woensdagavond de Kruidvat aan de Dennenlaan in Zwanenburg overvallen. Rond zes uur drong de man de winkel binnen en bedreigde het aanwezige personeel. Vervolgens sloeg de overvaller met een onbekende buit op de vlucht.

Direct zijn meerdere politie-eenheden in de omgeving opzoek gegaan naar de dader. Tevens werd er een Burgernet-alert verspreid waarin 171 deelnemers werden verzocht uit te kijken naar een persoon met een Zuid-Afrikaans uiterlijk. Hij droeg een donkergrijze trainingsbroek, blauwe sportjas met capuchon en een blauw sjaaltje voor zijn gezicht. Verder droeg hij witte sportschoenen.

In de omgeving van de Kruidvat is een politiehond opzoek gegaan naar eventuele sporen. De technische recherche heeft enkele sporen veiliggesteld.

Voor zo ver bekend is de overvaller nog niet aangehouden. Getuigen die nog niet gesproken hebben met de politie worden verzocht contact op te nemen via het telefoonnummer 0900-8844.