Twee gewonden en flinke schade bij ongeval op A200 bij Halfweg

 

Halfweg – Op de A200 zijn donderdagavond twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen. Rond kwart voor elf vond het ongeval plaats op de A200, ter hoogte van de oprit naar Haarlem bij Zwanenburg. De bestuurster van een auto wilde op de A200 invoegen, toen een andere auto haar met een hoge snelheid van achteren aanreed.

De auto van de vrouw kwam achterstevoren tegen de vangrail tot stilstand, en de andere auto kwam pas twee honderd meter verder tot stilstand. Ambulance, brandweer en politie rukte uit om hulp te verlenen. Beide bestuurders zijn door ambulancebroeders nagekeken en voor verdere zorg meegenomen naar het ziekenhuis.

Door het ongeval was de A200 tussen Zwanenburg en het Rottepolderplein enige tijd afgesloten. Een bergingsauto heeft de twee beschadigde voertuigen weggesleept.