Vier gewonden bij auto over de kop op Zeeweg Overveen

 

Overveen – Vier jongeren zijn zondagavond gewond geraakt nadat de auto waarin zij reden over de kop sloeg. Rond kwart voor elf reden de vier na een strandfeestje terug naar huis, toen het op de Zeeweg mis ging. Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder van de weg, sloeg over de kop en kwam de auto ondersteboven op het fietspad tot stilstand.

Ambulance, brandweer en politie rukte uit om hulp te verlenen. Hulpverleners hebben aan de slachtoffers eerste hulp verleend. Alle vier de inzittenden zijn daarna overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

De Zeeweg in de richting van Overveen was door het ongeval de rest van de avond afgesloten. De Verkeers Ongevallen Analyse(VOA) is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval.