Bestelbusje op z’n kant door overstekend hert in Aerdenhout

 

Aerdenhout – Een busje is zaterdagmiddag op de Bentveldsweg op z’n kant beland. Rond twee uur reed de bestuurder over de Bentveldsweg, toen hij moest uitwijken voor een overstekend hert. De bestuurder kwam daardoor in de berm terecht en reed tegen een boom aan, met als gevolg dat het busje kantelde.

Ambulance, brandweer en politie rukte uit om hulp te verlenen. Ondanks de flinke klap, raakte de bestuurder niet ernstig gewond. Bij aankomst van de hulpdiensten stond de man rustig in zijn busje te wachten op hulp.

De brandweerlieden hebben de deur van het busje opengemaakt, waarna de bestuurder uit zijn bus gehaald kon worden. Hij is door ambulancebroeders nagekeken, en voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Een bergingsauto heeft de bus later in de middag weer op z’n wielen gezet en weggesleept. De Bentveldsweg was hierdoor nog enkele uren afgesloten voor het verkeer.