Brandweer rukt opnieuw uit voor brand in hotel Bloemendaal

 

Bloemendaal – De brandweer is dinsdag aan het einde van de middag opnieuw naar het pand van cafĂ© Rusthoek en Hotel Bloemendaal gegaan. Rond kwart over vijf werd er bij de vloer rook waargenomen, waarop de brandweer werd gebeld. De brandweer en politie werden met spoed richting de Korte Kleverlaan gestuurd.

Tussen al het verbrande materiaal was er nog iets gaan smeulen, waardoor er rookontwikkeling ontstond. De brandweerlieden hebben met een straal water het smeulende materiaal geblust, en de rest van het pand nagekeken.

De brandweer zal vanavond nog een keer naar het pand gaan, om te controleren of het vuur volledig gedoofd is. De Korte Kleverlaan was tussen de Bloemendaalseweg en het Bispinckpark tijdelijk afgesloten voor het verkeer.