Lading valt uit aanhanger op A200 bij Halfweg

 

Halfweg – Een rijstrook op de A200 is donderdagmiddag enige tijd afgesloten nadat er een benzinespoor op was komen te liggen. Dat gebeurde rond half vier, doordat er ter hoogte van de oude suikerfabriek uit de aanhanger van een hoveniersbedrijf een stuk metaal was gevallen.

Twee auto’s die er achter reden konden het stuk metaal niet meer ontwijken, en reden er over heen. Bij een van de auto’s raakte de benzinetank onder de auto lek, met als gevolg dat er een lang spoor aan brandstof op het wegdek kwam te liggen.

Brandweer en politie kwamen ter plaatse om te assisteren. De brandweer heeft het wegdek gereinigd, en politieagenten hebben de betrokkenen geholpen met de afhandeling van het ongeval. De auto met de lek geraakte benzinetank is weggesleept, de andere auto kon zelf verder rijden.

Niemand raakte gewond.