Meisje gewond na val met scooter door uitwijken voor pakketjesbezorger

 

Zandvoort – Een meisje is donderdagmiddag gewond geraakt nadat ze met haar scooter op het fietspad langs de Zandvoortselaan is gevallen. Rond half vijf reed zij samen met iemand anders op haar scooter vanuit Zandvoort in de richting van Heemstede. Even voor de Westerduinweg stond er een busje half op het fietspad geparkeerd om een pakketje te bezorgen.

Op het moment dat de scooterrijdster het busje wilde passeren, kwam de pakketjesbezorger achter zijn busje vandaan en liep het fietspad op. De scooterrijdster moest daardoor uitwijken, en kwam daardoor in botsing met een geparkeerde auto.

De twee opzittenden kwamen daardoor ten val. Ambulance en politie rukte uit om hulp te verlenen. Het meisje is door de ambulancebroeders nagekeken, en voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De andere opzittende kwam er met wat schaafwonden van af.

Politieagenten hebben de verklaring van de pakketjesbezorger en de getuigen opgenomen.