Auto belandt op z’n dak langs de Drie Merenweg in Hoofddorp

 

Hoofddorp – Op de Drie Merenweg is maandagmiddag een auto op z’n dak belandt. Rond kwart over twee reed de bestuurder ter hoogte van het Spaarne ziekenhuis toen het mis ging. De auto kwam in de berm terecht en kwam uiteindelijk op z’n kop tot stilstand. Hulpdiensten, waaronder het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam, rukte uit om hulp te verlenen.

Ambulance, brandweer en politie waren al snel aanwezig. Hulpverleners hebben de bestuurder eerste hulp verleend. Gelukkig bleken de verwondingen minder ernstig te zijn dan in eerste instantie werd gedacht, waardoor de komst van de traumahelikopter niet meer noodzakelijk was.

De bestuurder is na de eerste zorg overgebracht naar het ziekenhuis. Een bergingsauto heeft de auto later in de middag weggesleept.