Dak van auto geknipt na kop-staartbotsing in Aerdenhout

 

Aerdenhout – Op de Zandvoorterweg in Aerdenhout zijn woensdagmiddag drie auto’s met elkaar in botsing gekomen. Om even voor half twee remde het verkeer af, wat door de bestuurder van een BMW te laat werd opgemerkt. Een flinke kop-staartbotsing was het gevolg, waarbij de aangereden auto door de klap doorschoot tegen zijn voorganger.

Ambulance, brandweer en politie rukte uit om hulp te verlenen. De bestuurder van de middelste auto moest door de brandweer uit de auto bevrijdt worden. Brandweerlieden hebben het dak van de auto geknipt, waarna het slachtoffer voorzichtig uit de auto gehaald kon worden. Hij is vervolgens per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De Verkeers Ongevallen Analyse(VOA) is een onderzoek gestart naar de exacte toedracht van het ongeval. De Zandvoorterweg was door het ongeval tussen de Oosterduinweg en de Van Lennepweg afgesloten voor het verkeer.