Automobilist rijdt door na kop-staartbotsing in Heemstede

 

Heemstede – Op de Zandvoortselaan zijn vrijdagmiddag drie auto’s met elkaar in botsing gekomen. Om even voor half twee merkte een automobiliste te laat op dat ter hoogte van de OrchideeĆ«nlaan zijn voorganger moest remmen. Een botsing was het gevolg, waarbij de aangereden auto ook weer doorschoot tegen de auto daarvoor.

De bestuurder van de voorste auto besloot echter om na de aanrijding door te rijden. Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Een van de inzittenden is door de ambulancebroeders in de ambulance nagekeken. Zij hoefde na de controle niet mee naar het ziekenhuis.

De politieagenten hebben geholpen met de afhandeling van het ongeval. Het verkeer op de Zandvoortselaan in de richting van Zandvoort ondervond enige tijd hinder van het ongeval.