Automobiliste uit auto geknipt na ongeval op N205 – Schipholweg Haarlem

 

Haarlem – Op de Schipholweg – N205 zijn vrijdagavond twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval vond om even voor half zeven plaats, in de richting van Haarlem. Door het ongeval kwam een van de auto’s in tegengestelde richting tegen de vangrail tot stilstand. De bestuurster van deze auto moest door de brandweer uit haar auto bevrijdt worden.

Ambulance, brandweer en politie rukte uit om hulp te verlenen. Brandweerlieden hebben de auto die tegen de vangrail stond gestabiliseerd, om vervolgens het dak van de auto te knippen. Hierna kon het slachtoffer door de ambulancebroeders en brandweerlieden voorzichtig uit de auto gehaald worden. Zij is voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis.

De twee inzittenden van de andere auto zijn ook door de ambulancebroeders nagekeken. Door het ongeval ontstond er op de N205 een flinke file. Een bergingsauto heeft de beschadigde wagens in de loop van de avond weggesleept.