Gewapende overval op snackbar Friet van Piet

 

Haarlem – Aan de Belgiëlaan is maandagavond snackbar Friet van Piet overvallen. Rond 23:00 uur kwam een onbekende man de snackbar binnen en bedreigde een medewerker met een wapen. Vervolgens gooide de medewerker een voorwerp richting de overvaller waarna deze er zonder buit vandoor ging. Buiten stond een kompaan te wachten met een donkerkleurige scooter.

Het tweetal ging er vandoor in de richting van de Finlandstraat. De verdachte was geheel in het zwart gekleed.

De politie heeft de omgeving doorzocht, maar de verdachten zijn niet meer aangetroffen. De politie vraagt getuigen die rondom genoemd tijdstip of eerder op de avond verdachte personen of voertuigen hebben gezien, om contact op te nemen via 0900-8844 (lokaal tarief).

Anoniem melden kan ook via 0800-7000.