Verkeerschaos na botsing met 4 auto’s op de Zandvoortselaan

 

Heemstede – Het verkeer heeft vrijdagmiddag veel hinder ondervonden van een verkeersongeval op de Zandvoortselaan in Heemstede. Rond kwart voor twee reed een automobilist over de Zandvoortselaan, in de richting van de Herenweg. Ter hoogte van de Laan van Bloemenhove raakte de automobilist van de weg, en kwam de auto met het rechtervoorwiel in botsing met een geparkeerde auto.

Deze geparkeerde auto schoot vervolgens ook weer door tegen de auto daarvoor. De auto die het ongeval veroorzaakte kwam door de klap met een draai op de andere weghelft terecht, en kwam daardoor ook weer in botsing met een andere rijdende auto.

Ondanks de klap raakte de bestuurder niet gewond. Wel liepen drie van de vier auto’s flinke schade op. Agenten hebben geholpen om de hele situatie duidelijk op papier te zetten. Een bergingsauto heeft de beschadigde auto weggesleept.

Door het ongeval stond het verkeer op de Zandvoortselaan al vanaf het station Heemstede-Aerdenhout vast, en ook op kruising bij de Herenweg stonden veel auto’s te wachten om de Zandvoortselaan op te kunnen rijden.