Politie lang bezig bij woning na melding geluidsoverlast

 

Zandvoort – De politie is zondagavond lang bezig geweest bij een flatwoning na een melding van geluidsoverlast. Rond 10 uur kregen agenten de melding dat er harde muziek uit de flatwoning aan de Lorentzstraat kwam. Politieagenten gingen daarop naar de woning en belden bij de woning aan. Er werd echter niet open gedaan.

Omdat dit niet de eerste keer was en de politie de afgelopen tijd vaker voor de woning heeft gestaan in verband met geluidsoverlast werd er door de politie toestemming gevraagd om zelf de woning te betreden.

Nog voordat dit geregeld was kregen de agenten uiteindelijk toch contact met de bewoners en konden de agenten de woning betreden. De politie is hierna nog tot aan het begin van de nacht in de woning aanwezig geweest. In de straat stonden vier politiewagens geparkeerd.

Een persoon is door de politie meegenomen, maar een woordvoerster van de politie liet weten dat zij niet is aangehouden.