Twee gewonden bij ongeval op A200 bij Halfweg

 

Halfweg – Op de A200 zijn dinsdagmiddag twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval gebeurde rond half vijf even voor de afslag naar het Rottepolderplein. Ambulance, brandweer en politie rukte uit om hulp te verlenen. Een van de bestuurders moest door de brandweer uit haar auto geknipt worden.

Brandweerlieden hebben het dak van de auto geknipt, waarna de vrouw door de hulpverleners voorzichtig uit haar auto is gehaald. Zij is vervolgens per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De bestuurster van de andere auto, die door de schrik na de aanrijding nog zo’n 100 meter doorreed, is ook per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Door het ongeval was de A200 eerst afgesloten voor het verkeer. Na enige tijd kon het verkeer via de linker rijstrook het ongeval langzaam passeren. Door het ongeval ontstond er een flinke file vanuit Haarlem.