Auto met twee inzittenden te water langs Lijnderdijk in Lijnden

 

Lijnden – Een auto met daarin twee personen is donderdagavond te water geraakt. Rond kwart voor zeven reden de twee over de Lijnderdijk, toen het ter hoogte van de Raasdorperweg mis ging en de auto in de Ringvaart belandde. Ambulance, brandweer, politie en een traumahelikopter uit werden gealarmeerd om hulp te verlenen.

Bij aankomst van de hulpdiensten waren de twee inzittenden inmiddels al uit de auto geklommen en wisten zij naar de kant te zwemmen. Daar zijn zij door omstanders opgevangen, in afwachting van de hulpdiensten.

Ambulancebroeders hebben de twee nagekeken, en voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis. De gealarmeerde traumahelikopter hoefde niet meer ter plaatse te komen.

De auto die aan de andere kant van het water in het riet kwam te liggen, zal later op de avond weer uit het water gehaald worden.