Scooterrijder ernstig gewond bij botsing in Badhoevedorp

 

Badhoevedorp – Een scooterrijder is woensdag aan het einde van de middag ernstig gewond geraakt bij een ongeval in Badhoevedorp. Rond half zes reed de man over de Nieuwemeerdijk toen hij een met hoge snelheid tegen een verkeerszuil aan reed. De man kwam samen met zijn scooter enkele meters verder tot stilstand. Hulpdiensten, waaronder het trauamateam uit Amsterdam, werden opgeroepen om hulp te verlenen.

Ambulancebroeders hebben de gewonde man eerste hulp verleend, en zijn even later bijgestaan door het Mobiel Medisch Team. Na de zorg op straat is het slachtoffer met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De Verkeers Ongevallen Analyse(VOA) is een onderzoek gestart naar de exacte toedracht van het ongeval. Een deel van de Nieuwemeerdijk was hierdoor geruime tijd afgesloten voor het verkeer.