Weer voertuig te water langs Spaarneweg in de Cruquius

 

Cruquius – Een brommobiel is maandagmiddag langs de Spaarneweg te water geraakt. Rond half twee kwam de melding bij de hulpdiensten binnen, waarop ambulance, brandweer en politie uitrukte. De brommobiel met daarin twee inzittenden kwam op z’n kop in de sloot terecht.

Beide inzittenden waren bij aankomst van de hulpdiensten al uit het voertuig gekomen. Ambulancebroeders hebben de twee personen in de ambulance nagekeken. Naast een nat pak hielden de twee er geen verwondingen aan over. Politieagenten hebben de twee vervolgens naar huis gebracht.

De brandweer heeft de brommobiel met een kraan uit de sloot getakeld en weer op vier wielen gezet.

De afgelopen weken is het meerdere malen mis gegaan langs de Spaarneweg. Op 12 november, 26 november en 3 januari belandde er ook al een auto in de sloot, en op 16 december kwamen op hetzelfde punt twee auto’s met elkaar in botsing.