Automobilist ernstig gewond na frontale botsing met politieauto in Hoofddorp

 

Hoofddorp – Een automobilist is in de nacht van dinsdag op woensdag ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de Hoofdweg in Hoofddorp. Om even over half twee ging het mis, en reed de automobilist frontaal tegen een politieauto aan. De personenauto kwam daardoor uiteindelijk in een greppel tot stilstand.

Ambulance, brandweer en politie rukte uit om hulp te verlenen. Gezien de ernst van de verwondingen werd ook het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam opgeroepen. Ambulancebroeders hebben de man eerste hulp verleend. Nadat het slachtoffer door de brandweer uit zijn auto bevrijd was, is hij per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De Verkeers Ongevallen Analyse(VOA) is een onderzoek gestart naar de exacte toedracht van het ongeval. De Hoofdweg was hierdoor geruime tijd afgesloten voor het verkeer.