Bus botst op auto’s op Provincialeweg – N207 in Hillegom

 

Hillegom – Een bus en drie auto’s zijn woensdagavond op de Provincialeweg – N207 in Hillegom met elkaar in botsing gekomen. Rond kwart over zeven vond het ongeval plaats voor de verkeerslichten bij de kruising met de Leidsestraat. Ambulance en politie rukte uit om hulp te verlenen.

Vermoedelijk had de buschauffeur te laat door dat de auto’s voor hem moesten remmen, met een botsing als gevolg. Door de klap die de bus veroorzaakte kwamen de drie auto’s voor bus ook met elkaar in botsing.

De bestuurders van de auto’s en enkele buspassagiers zijn door de ambulancebroeders op onder andere nekklachten nagekeken, maar geen van alle hoefde mee naar het ziekenhuis.

Door het ongeval ontstond er file op de N207. Een bergingsauto heeft de beschadigde auto’s weggesleept, de bus kon zelf nog verder rijden.