Ernstig gewonde bij ongeval op N244 – Westdijk bij Zuidschermer [video]

 

Zuidschermer – Bij een eenzijdig ongeval op de N244 – Westdijk in Zuidschermer is in de nacht van vrijdag op zaterdag een persoon ernstig gewond geraakt. Rond drie uur raakte een personenauto van de weg, en botste tegen een boom aan. De bestuurder van de auto kwam door het ongeval bekneld te zitten.

Ambulance, brandweer en politie rukte uit om hulp te verlenen. Brandweerlieden hebben het slachtoffer uit de auto geknipt en overgedragen aan de ambulancebroeders. Het slachtoffer is vervolgens per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

Omdat de kans bestond dat er nog een tweede inzittende in de auto zat, hebben duikers van de brandweer het naastgelegen kanaal doorzocht. Hier werd uiteindelijk niemand aangetroffen.

De Verkeers Ongevallen Analyse(VOA) is een onderzoek gestart naar de exacte toedracht van het ongeval. De N244 – Westdijk was hierdoor geruime tijd afgesloten voor het verkeer.