Fietser gewond bij aanrijding op rotonde in Overveen

 

Overveen – Een fietser is vrijdag aan het begin van de avond gewond geraakt bij een aanrijding in Overveen. Het ongeval vond rond kwart over zes plaats op de rotonde bij de Bloemendaalseweg en de Militairenweg toen een automobilist de fietser niet op tijd zag aankomen. Een aanrijding was het volg, waarbij de fietser hard ten val kwam.

Ambulance en politie rukte uit om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben de gewonde man eerste hulp verleend. Hij is vervolgens per ambulance met onder meer letsel aan zijn rug en hoofd overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

De Verkeers Ongevallen Analyse(VOA) is een onderzoek gestart naar de exacte toedracht van het ongeval. De rotonde was hierdoor enige tijd deels afgesloten voor het overige verkeer.