Hert komt om bij aanrijding op Zeeweg in Overveen

 

Overveen – Een hert is in de nacht van donderdag op vrijdag om het leven gekomen bij een aanrijding met een auto op de Zeeweg in Overveen. Rond half een reed een automobiliste over de Zeeweg in de richting van Zandvoort, toen zij aan het begin van de Zeeweg in botsing kwam met een hert.

Het hert kwam daarbij om het leven. De politie heeft een rijstrook van de Zeeweg afgesloten voor het verkeer. Een medewerker van faunabeheer Zuid-Kennemerland heeft het overleden hert opgehaald, en zal voor de afhandeling van het hert zorgen.

De politie heeft de gegevens van de automobilist genoteerd zal het ongeval verder afhandelen.

Eerder op de dag was ook al op de Hoge Duin en Daalseweg in Bloemendaal een hert aangereden door een auto. Het hert raakte hierbij dermate gewond dat het hert afgemaakt moest worden.