Van de weg geraakte vrachtwagen dreigt om te vallen langs de N232 bij Badhoevedorp

 

Badhoevedorp – De N232 – Schipholweg bij Badhoevedorp is vrijdagavond geruime tijd afgesloten geweest. Aan het begin van de avond raakte een vrachtwagen van de weg, en kwam in de berm vast te zitten. Omdat de vrachtwagen dreigde te kantelen, was er een grote kraan nodig om de vrachtwagen voorzichtig uit de berm te halen.

In de tussentijd werd de de vrachtwagen door een grote bergingswagen met een stevige kabel vastgemaakt zodat de vrachtwagen niet nog verder kon wegzakken en daardoor omvallen. In de loop van de avond is een grote telekraan gearriveerd om de vrachtwagen weer op z’n wielen te zetten. Hierna is het wegdek nog grondig schoongemaakt.

Door het incident was de N232 – Schipholweg tussen Schiphol en Schiphol-Oost enkele uren afgesloten voor het al het verkeer.