Auto glijdt bijna het water in bij tuinhuisjes in Bennebroek

 

Bennebroek – De brandweer is vrijdagavond ruim een uur bezig geweest om een auto weer met vier wielen op wegdek te krijgen. Om kwart over zeven werd de brandweer om hulp gevraagd om te helpen bij een auto die bijna het water was ingegleden. Dat gebeurde bij de tuinhuisjes aan de Zandlaan in Bennebroek.

De brandweer heeft de auto eerst met spanbanden aan bomen vastgemaakt, zodat de auto niet verder de sloot in kon glijden. Vervolgens is geprobeerd om met een andere personenauto de auto op het droge te trekken. Ondanks diverse pogingen bleek dit niet te lukken.

Een landbouwtractor moest er uiteindelijk aan te pas komen om de auto weer met vier wielen op het wegdek te krijgen. Nadat de auto met de juiste kabels aan de tractor was vastgemaakt, was de klus snel geklaard.