Fietsster en wielrenner met elkaar in botsing langs het Spaarne

 

Haarlem – Een vrouw is maandag aan het einde van de middag gewond geraakt bij een ongeval op het Spaarne. Om even over vijf uur fietste de vrouw over het fietspad langs het Spaarne, en wilde links afslaan naar de Gedempte Oude Gracht. De vrouw had echter niet door dat er een wielrenner naast haar fietste, met een botsing tot gevolg.

Ambulance en politie rukte uit om hup te verlenen. De vrouw raakte door de botsing gewond, en moest door de ambulancebroeders aan haar verwondingen behandeld worden. De wielrenner kwam er met de schrik van af, en kon met een beschadigde fiets zijn weg weer vervolgen.

De politie liet weten dat het op deze kruising wel vaker mis gaat tussen afslaande fietsers en fietsers die rechtdoor over het Spaarne willen blijven rijden.