Gewonde bij ongeval op Weg om de Noord – N201 in Hoofddorp

 

Hoofddorp – Een man is in de nacht van vrijdag op zaterdag gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval op de Weg om de Noord – N201 in Hoofddorp. Rond middernacht kwam de bestuurder door nog onbekende oorzaak in de middenberm terecht, en kwam uiteindelijk aan de andere weghelft op z’n zijkant tot stilstand.

Ambulance, brandweer en politie rukte uit om hulp te verlenen. Brandweerlieden hebben het slachtoffer voorzichtig uit de auto gehaald, en overgedragen aan de ambulancebroeders. Na de eerste zorg is het slachtoffer per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Een bergingsauto heeft de auto later in de nacht weggesleept. Door het ongeval was de Weg om de Noord – N201 tussen de Van Heuven Goedhartlaan en de Hoofdweg enige tijd afgesloten voor het verkeer.