Meisje op fiets geschept door auto in Bennebroek

 

Bennebroek – Een meisje op haar fiets is dinsdag aan het einde van de middag aangereden door een automobilist. Het ongeval vond op de Rijksstraatweg in Bennebroek plaats, ter hoogte van de Willinklaan. De bestuurster van de auto verklaarde het verkeerslicht over het hoofd gezien te hebben, en reed daardoor door rood, terwijl het meisje met haar fiets overstak. Een aanrijding was het gevolg, waarbij het meisje vervolgens na de klap door de lucht vloog.

De auto raakte de achterkant van de fiets. Ooggetuigen zagen het meisje vervolgens door de lucht vliegen, en met een flinke klap op het wegdek terecht komen. Ambulance en politie rukte uit om hulp te verlenen.

Ambulancebroeders hebben het meisje eerste hulp verleend. Wonder boven wonder kwam het meisje er met een paar blauwe plekken van af, en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Haar fiets raakte wel flink beschadigd.

Agenten hebben het meisje met haar fiets naar huis gebracht.