Automobilist gereanimeerd na ongeval in Driehuis

 

Driehuis – Een automobilist is dinsdagmiddag tijdens het autorijden onwel geworden en tegen een verkeerspaal en lantaarnpaal aangereden. Het ongeval vond om even voor half vijf plaats op de kruising van de Waterloolaan en de Minister van Houtenlaan. Hulpdiensten, waaronder het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam, rukte uit om hulp te verlenen.

Hulpverleners hebben het slachtoffer direct gereanimeerd. De gealarmeerde traumahelikopter landde op een naastgelegen hockeyveld. De arts van het traumateam is vervolgens met een politiebusje naar de ongevalslocatie gebracht.

Na de eerste zorg op straat is het slachtoffer met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Door het ongeval was de Waterloolaan tussen de Minister van Houtenlaan en de Zeeweg enige tijd afgesloten voor het verkeer.