Meerdere gewonden bij verkeersongeval in Heemstede

 

Heemstede – Op de kruising van de Lanckhorstlaan en de Herenweg zijn zondag aan het einde van de ochtend twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen. Om even voor half twaalf ging het mis, en reden een personenauto en een bestelbusje tegen elkaar aan. Het bestelbusje kwam daarbij op z’n zijkant tot stilstand. Hulpdiensten, waaronder het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam, werden opgeroepen om hulp te verlenen.

Ambulancebroeders hebben aan de in totaal zeven inzittenden hulp verleend. Drie daarvan, twee vrouwen en een baby, zijn even later overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg. De gealarmeerde traumahelikopter heeft een rondje boven het ongeval gevlogen, maar is daarna teruggekeerd.

De Verkeers Ongevallen Analyse(VOA) is een onderzoek gestart naar de exacte toedracht van het ongeval. Een deel van de Herenweg en de Zandvoortselaan was hierdoor geruime tijd afgesloten voor het verkeer.