Opnieuw kettingbotsing op de A200 voor het Rottepolderplein

 

Haarlemmerliede – Op de A200 bij Haarlemmerliede zijn woensdag aan het einde van de middag opnieuw meerdere auto’s met elkaar in botsing gekomen. Om even voor half zes ging het een paar honderd meter voor het Rottepolderplein mis en klapte drie auto’s op elkaar. Ambulance, brandweer en politie rukte uit om hulp te verlenen.

Ambulancebroeders hebben de inzittenden gecontroleerd. Een van de bestuurders is overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg. Twee bergingsauto’s hebben de beschadigde auto’s weggesleept. Door het ongeval ontstond er wederom een flinke file vanuit Haarlem richting het Rottepolderplein.

De laatste tijd is het vaker mis gegaan op hetzelfde stuk op de A200. Gisteren klapte nog vijf auto’s op elkaar, en vorige week raakte er zeven voertuigen betrokken bij twee ongevallen vlak achter elkaar.