Politie in kogelwerende vesten bij Inholland en Nova College

 

Haarlem – De politie staat sinds vrijdagmiddag bij de hogeschool Inholland en het Nova College in kogelwerende vesten de boel in de gaten te houden. Ook zouden er politieagenten in de school aanwezig zijn.

Een woordvoerder van de politie laat weten dat ze op zoek zijn naar een verwarde man. “De man is aan het einde van de ochtend bij Inholland binnengestapt en heeft daar verschillende bedreigingen geuit.” De school heeft de politie gebeld, die op zoek zijn naar de man. “We staan ook preventief bij het Nova College voor het geval hij daar opduikt.”

Rond kwart voor twee zag de politie langs de Kinderhuisvest een man fietsen die aan het signalement voldeed. Agenten hielden de man staande, en hebben zijn gegevens gecontroleerd. Na controle bleek dit niet de gezochte man te zijn, en mocht hij zijn weg vervolgen.