Politieagenten rennen achter ontsnapte pony’s aan in Reinaldapark

 

Haarlem – Politieagenten zijn zaterdagavond enige tijd bezig geweest om twee ontsnapte pony’s te vangen. Aan het begin van de avond ontsnapte de twee pony’s bij een manege in de buurt van de Ringvaart. De pony’s werden uiteindelijk in het Reinaldapark aangetroffen.

Daar was het nog een hele klus om de pony’s te pakken te krijgen, én ze in een politiebusje te krijgen. Agenten moesten diverse keren achter de pony’s aanrennen, of hun uiterste best doen om ze niet weer kwijt te raken.

Uiteindelijk stapte rond 21:15 uur de eerste pony in de politiebus, en niet veel later gaf de andere pony zich ook gewonnen, en stapte met behulp van de agenten ook in de politiebus.

De politieagenten hebben de pony’s vervolgens veilig teruggebracht naar de manege.