Auto in de brand bij winkelcentrum Haarlem-Schalkwijk

 

Haarlem – Een auto is maandagmiddag naast het winkelcentrum bij Haarlem-Schalkwijk in de brand gevlogen. Rond half drie kwamen er bij de brandweer meerdere telefoontjes binnen dat er een auto in de brand stond. In eerste instantie ging men er van uit dat het een auto in de parkeergarage betrof, waarop de brandweer met meerdere voertuigen uitrukte. Niet veel later kregen de hulpdiensten nog twee andere locaties door, waardoor er enige onduidelijkheid was waar de brandende auto stond.

Uiteindelijk bleek de auto op een parkeerplaats aan de andere kant van het winkelcentrum te staan. De brandweer wist het vuur snel te doven.

De eigenaar van de auto vertelde dat hij z’n auto er net een half uur geparkeerd had. Hoogstwaarschijnlijk is een technisch defect de oorzaak van de brand.