Hondje verdronken in water langs de Kloppersingel

 

Haarlem – De hulpdiensten zijn maandagavond groots uitgerukt naar de Kloppersingel in Haarlem. Rond acht uur kwam de melding binnen dat er een kindje te water zou zijn geraakt. Meerdere brandweervoertuigen, ambulances en enkele politie-eenheden rukte daarop uit naar het Prinsen Bolwerk.

Ter plaatse aangekomen bleek er enige onduidelijkheid te zijn of het een kindje of een hondje betrof, en of er nog een buggy in het water zou liggen. Uiteindelijk bleek er gelukkig geen sprake van te zijn dat er een kindje in het water was gevallen.

Brandweerduikers hebben vervolgens het water afgezocht om het hondje te vinden. Na enige tijd werd het hondje gevonden. Omdat het hondje te lang in het water heeft gelegen, mocht reanimatie niet meer baten.

De dierenambulance heeft het hondje vervolgens opgehaald.