Man neergestoken in woning aan de Godfried van Bouillonstraat in Haarlem

 

Haarlem – In een woning aan de Godfried van Bouillonstraat in Haarlem is vrijdagochtend een man gestoken in de zij na een uit de hand gelopen conflict. Het incident vond rond half elf plaats, waarna een getuige de politie alarmeerde.

De politie rukte direct met veel eenheden uit, en ook twee ambulances en een traumahelikopter werden richting het adres gestuurd. De politie kon snel een verdachte aanhouden.

Ambulancebroeders hebben het slachtoffer eerste hulp verleend, en per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De gealarmeerde traumahelikopter hoefde niet meer te komen. Het slachtoffer is vermoedelijk niet levensbedreigend gewond geraakt.

Een andere man werd aangehouden die de agenten belemmerden bij het aanhouden van de verdachte. De politie onderzoekt de zaak.