Auto met vrouw en twee kinderen over de kop op Drie Merenweg in Vijfhuizen

 

Vijfhuizen – Op de Drie Merenweg is vrijdag aan het einde van de middag een auto op z’n kop tot stilstand gekomen. Rond kwart voor zes ging het mis, en kwam de auto via de middenberm op de andere rijbaan op z’n kop tot stilstand. Ambulance, brandweer, politie en een traumahelikopter werden opgeroepen om hulp te verlenen.

De inzittenden van de auto, een vrouw en twee jonge kinderen, zijn door de ambulancebroeders nagekeken. De twee kinderen kwamen er met de schrik van af, de vrouw is voor verdere controle overgebracht naar het ziekenhuis. Het traumateam hoefde uiteindelijk niet in actie te komen.

Door het ongeval was de Drie Merenweg enige tijd in beide richtingen afgesloten. Aan het begin van de avond kon het verkeer richting Haarlem weer gebruik maken van de Drie Merenweg, de andere rijrichting was tot de auto was weggesleept nog afgesloten voor het verkeer.