Overstekend meisje aangereden door motorrijder in Zandvoort

 

Zandvoort – Een overstekend meisje is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding met een motorrijder. Om even over drie uur wilde zij samen met iemand anders de Van Lennepweg oversteken, maar zagen daarbij een motorrijder over het hoofd. De motorrijder kon niet meer op tijd remmen, met een aanrijding als gevolg.

Een van de twee werd door de motorrijder geraakt, en raakte gewond. Ook de motorrijder kwam door de botsing ten val en maakte een flinke schuiver. Twee ambulances en de politie rukte uit om hulp te verlenen.

Het overstekende meisje liep door de aanrijding in ieder geval beenletsel op. Zij is na de eerste zorg op straat overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. De motorrijder is ook door de ambulancebroeders nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Door het ongeval was de Van Lennepweg tussen de Linnaeusstraat en de Tollenstraat enige tijd afgesloten voor het verkeer.