Beveiliger gebeten door hond; ambulance botst tegen auto op Zeeweg in Overveen

 

Overveen – Een beveiligingsmedewerker is zondag aan het einde van de middag gebeten door een hond. Dat gebeurde rond half zes tijdens een beveiligingsronde bij een pand aan het begin van de Zeeweg. Politie en ambulance rukten uit om hulp te verlenen aan de man. Een ambulance die onderweg was naar het incident, kreeg ter hoogte van de parkeerplaats langs de Zeeweg zelf een aanrijding.

De ambulance kwam daar in botsing met een personenauto. Zowel de ambulance als de personenauto liepen daarbij flink wat schade op, maar geen van de inzittenden raakte gewond.

Een andere ambulance werd opgeroepen om naar de gewonde man te gaan. Ambulancebroeders hebben het slachtoffer eerste hulp verleend door de wond schoon te maken en hebben zijn hand met tape omwikkeld. De beveiliger hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis.