Frontale aanrijding tussen auto en taxi op Zandvoortselaan in Zandvoort

 

Zandvoort – Op de Zandvoortselaan zijn in de nacht van donderdag op vrijdag twee auto’s frontaal met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval vond rond half een plaats. Ambulance, brandweer en politie rukte uit om hulp te verlenen.

De bestuurder van een auto, komende vanuit Zandvoort, wilde in een bocht een bus inhalen. Op dat zelfde moment kwam vanuit tegenovergestelde richting een taxi aanrijden, waarbij beide bestuurders elkaar niet meer konden ontwijken. Een frontale botsing was het gevolg, waarbij de personenauto vervolgens ook nog in botsing kwam met de bus.

Ambulancebroeders hebben de inzittenden van beide auto’s nagekeken. Na de controle in de ambulance bleek wonderbaarlijk genoeg niemand verwondingen er aan over te houden.

De brandweerlieden hebben beide auto’s veilig gesteld. Door het ongeval was de Zandvoortselaan in beide richtingen geruime tijd afgesloten voor het verkeer. Een bergingsauto heeft beide beschadigde wagens later in de nacht weggesleept.