Politieauto betrokken bij kop-staartbotsing in Heemstede

 

Heemstede – Op de Heemsteedse Dreef zijn zaterdagmiddag een politieauto en een personenauto met elkaar in botsing gekomen. Om even over twee uur ging het ter hoogte van de Havenstraat mis toen de bestuurster van de politieauto te laat opmerkte dat de auto voor haar moest remmen. Een kop-staartbotsing was het gevolg.

Een ambulance werd opgeroepen om de twee inzittenden van de aangereden auto na te kijken. Gelukkig bleken de bestuurster en een kind niet gewond te zijn geraakt, en kwamen zij er met de schrik van af. Ook de twee agenten liepen geen verwondingen op.

Omdat er een politievoertuig betrokken was bij het ongeval, is er een onafhankelijk onderzoek gestart naar het ongeval. Een rijstrook op de Heemsteedse Dreef was hierdoor enige afgesloten voor het verkeer.