Politiemedewerkster betrokken bij aanrijding op de Koudenhorn

 

Haarlem – Op de Koudenhorn zijn dinsdagmiddag twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Om even voor vijf uur ging het op de kruising van de Koudenhorn en de Kokstraat mis. Een auto vanuit de Kokstraat kreeg voorrang van een bus om de Koudenhorn op te draaien, maar een andere auto, een onopvallende politiewagen, was op dat moment bezig om de bus in te halen. De inhalende auto en de auto van rechts kwamen vervolgens met elkaar in botsing.

Ambulance en politie rukte uit om hulp te verlenen. Agenten waren snel ter plaatse omdat het politiebureau zo’n honderd meter van de ongevalslocatie vandaan is. Een van de bestuurders, een medewerkster van de politie, is door de ambulancebroeders nagekeken. Na de eerste zorg is zij per ambulance overgebracht naar het politiebureau waar ambulancebroeders haar verder verzorgd hebben. De inzittenden van de andere auto kwamen er met de schrik van af.

Omdat er een politievoertuig bij betrokken was, is de Verkeers Ongevallen Analyse(VOA) ter plaatse gekomen om een onderzoek in te stellen. Een bergingsauto heeft beide auto’s na het sporenonderzoek weggesleept.