Hondje gewond bij aanrijding met vrachtwagen in Heemstede

 

Heemstede – Een hondje heeft maandagmiddag ernstige verwondingen opgelopen bij een aanrijding met een vrachtwagen. Rond half zes waren moeder en dochter de hond aan het uitlaten, toen de hond vanaf het fietspad plots de Cruquiusweg op rende. De bestuurder van de vrachtwagen kon een aanrijding niet meer voorkomen.

De hond raakte aan zijn achterpoot ernstig gewond. De politie en dierenambulance kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. In afwachting van de dierenambulance hebben agenten een rijstrook afgesloten om een veilige situatie te creƫren.

Bij aankomst van de dierenambulance is de hond op een speciale brancard gelegd, en met de dierenambulance meegenomen. Mocht het hondje het overleven, dan zal hij in ieder geval een van zijn achterpoten moeten missen.