Scooterrijder in botsing met afslaand busje op de Zijlweg in Haarlem

 

Haarlem – De bestuurder van een busje heeft maandagmiddag op de Zijlweg een scooterrijder over het hoofd gezien. Rond kwart voor vijf reed de bestuurder van het busje over de Zijlweg, toen hij rechtsaf wilde slaan naar de Anslijnstraat. De bestuurder zag echter een snorscooter die op dat zelfde moment over het fietspad reed over het hoofd. Een botsing was het gevolg.

Ambulance en politie rukte uit om hulp te verlenen. De scooterrijder raakte door de klap gewond. Ambulancebroeders hebben de jongen eerste hulp verleend, en voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis.

Omdat de bestuurder van het busje geen geldig identificatiebewijs bij zich had, is hij meegenomen naar het politiebureau om zijn identiteit vast te stellen.