Fietser ernstig gewond bij eenzijdig ongeval in Heemstede

 

Heemstede – Een fietser is maandagavond ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval in Heemstede. Rond 18:00 uur fietste de man over het fietspad langs de Leidsevaartweg, toen het om nog onduidelijk reden mis ging. De man kwam met zijn hoofd hard ten val op het asfalt. Gezien de ernst van de verwondingen, werd naast twee ambulances en de politie, ook een traumahelikopter uit Amsterdam opgeroepen.

Ambulancebroeders hebben de gewonde man eerste hulp verleend, en zijn even later bijgestaan door de arts van het Mobiel Medisch Team. Na de eerste zorg op straat is het slachtoffer per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Politiemotoren hebben daarbij de ambulance door het verkeer heen geleid.

De fiets van de man is door een politieagente meegenomen.