Inbrekers ontkomen bij twee verschillende inbraken in Haarlem

 

Haarlem – De politie is woensdagavond druk bezig geweest met twee inbraken. De inbraken vonden bijna tegelijkertijd plaats bij een woning aan de Pijlslaan, en in een bedrijfspand aan de Diakenhuisweg. Bij de inbraak aan de Pijlslaan hadden agenten de inbreker bijna te pakken, maar wist toch nog te ontkomen.

Omdat de inbreker zich mogelijk op een van de daken bevond, werd de brandweer om assistentie gevraagd. Vanuit de ladderwagen zijn de daken met grote bouwlamp verlicht, maar helaas werd de inbreker niet meer aangetroffen. Ook bij de inbraak aan de Diakenhuisweg wisten de inbreker(s) te ontkomen.

De politiehelikopter bevond zich op dat moment voor een andere inzet in de buurt van Brabant, en kon daardoor niet in Haarlem assisteren.