Motorrijder gewond na botsing met auto op N232 Vijfhuizen

 

Vijfhuizen – Een motorrijder is zaterdag aan het einde van de middag gewond geraakt bij een botsing. Om even voor zes uur kwam de motorrijder op de Schipholweg – N232 in botsing met een auto. Het ongeval vond plaats op het kruispunt om vanaf de N232 via de Schipholweg naar de Vijfhuizerdijk te kunnen rijden. Na de aanrijding schoof de motor nog enkele meters door over het asfalt.

Ambulance en politie rukten uit om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben de gewonde motorrijder eerste hulp verleend. Na de eerste zorg is het slachtoffer per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het overige verkeer kon het ongeval stapvoets passeren. Een bergingswagen heeft de beschadigde motor in de loop van de avond weggesleept. De auto kon nog wel verder rijden.